REFERENTIES

ENKELE INSPIRATIE BEDRIJVEN DIE HEBBEN DEELGENOMEN AAN HET AVONTUUR MOUNT EVEREST MARATHON MEI 2014 DIE ALEX GEHEEL EN BOVENVERWACHTING GOED HEEFT GELOPEN VOOR KIKA. OOK UW BEDRIJF KAN NATUURLIJK HIERONDER GENOEMD GAAN WORDEN:

- Meer rendement uit uw trainingen en wedstrijden halen. - Sneller herstellen na inspanning en/of tijdens revalidatie.  - Minder kans op ziektes en blessures. - Uw ideale lichaamsgewicht bereiken en behouden. -Echt goede nachtrust.
– Meer rendement uit uw trainingen en wedstrijden halen.
– Sneller herstellen na inspanning en/of tijdens revalidatie.
– Minder kans op ziektes en blessures.
– Uw ideale lichaamsgewicht bereiken en behouden.
-Echt goede nachtrust.

U als mijn Inspiratiebron!  U als organisator en vooral initiatiefnemer of als sponsor wil ik uitnodigen om samen aan nieuwe doelen en doelstellingen te werken op extreem en uniek sportief gebied. 

**Ook u kan op deze pagina komen. Klik op onderstaande afbeelding en lees hoe U dat kan!

sladv logo jpeg
Klik op afbeelding voor meer info

Snow Leopard Adventures groepsreizen, individuele reizen en sportreizen

*Rob Siebel van Snow Leopard Adventures, Avontuur op Niveau! Ons programma begonnen is met reizen naar de Nepalese Himalaya, is deze inmiddels uitgebreid tot het meest veelzijdige Himalaya programma, alsmede een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuw-Zeelandse Alpen en dichterbij huis: de Europese Alpen. Ons reisprogramma bestaat enerzijds uit wandelreizen & expedities, en anderzijds uit actieve rondreizen en cultuurreizen en enkele bijzonder fietsreizen. 
Al onze groepsreizen kunnen in overleg óók als individuele reis of privégroepsreis geboekt worden.
Tijdens al onze reizen staat avontuur voorop. Zie ook het Avontuur van Alex, hij gaat met tussenkomst van onze organisatie de Tenzing Hillary Everest Marathon lopen.
 
                                                                                             *********
 
                                                     header copy2
 
*Laurens Groenendijk, Eigenaar Wellness Test en Training in Heesch. Trainer en coach van Alex van Hedel. Laurens en zijn collega’s van www.wt-t.nl vinden het belangrijk dat iedereen die bij hen sport, gericht en afwisselend kan trainen en daarbij goed wordt begeleid. In een kleine, overzichtelijke zaal zien ze waar extra aandacht nodig is. Ze zijn allemaal goed opgeleid en hebben veel ervaring.
Ook hygiëne vinden ze belangrijk. Alles moet schoon zijn en daar besteden ze dan ook de nodige aandacht aan.                                                                                                                      Bij Wellness Test & Training kun je terecht voor elk trainingsdoel. Met verschillende trainingsvormen kun je aan de slag: Hardloopschema’s, Spinning, Personal Training en natuurlijk gewoon fitness. De basis is bij ons het Fitness Sportonderzoek en we vinden intensieve begeleiding daarbij belangrijk.
Bij Wellness Test & Training (zie foto hieronder Alex en Laurens)kun je terecht voor elk trainingsdoel. Met verschillende trainingsvormen kun je aan de slag: Hardloopschema’s, Spinning, Personal Training en natuurlijk gewoon fitness. De basis is bij ons het Fitness Sportonderzoek en we vinden intensieve begeleiding daarbij belangrijk.
                                                          
                                                               foto 5
                                                                                           www.wt-t.nl
                                                                                               
                                                                                              *********
 

*The Plus Company Wie zijn ze, Ze zijn anders, eigenwijs, vernieuwend en eigentijds. Onze ideeën en filosofie is een dynamische mix van moderne mobiliteit, ideeën, bereikbaarheid en kunst in de meest brede vorm. Daarbij de vrijheid in doen en laten en het op een eerlijke manier realiseren van dromen, wensen en creëren van mogelijkheden. Lachen en geluk is prioriteit onder het genot van een lekkere espresso.

De kracht van The Plus Company is het vinden, selecteren en complimenteren van producten en merken uit binnen en buitenland en deze als distributeur op de markt te brengen. De merken zijn origineel, anders, kwalitatief, innovatief, eigentijds, eerlijk en droom vervullend. Naast deze merken produceren ze, voor zowel in house brands of private labels, functionele modieuze items als schoenen, laarzen, kleding, tassen en accessoires.

Een “merk” is een belofte tussen een product en haar gebruiker, iedereen vraagt en wil voldoening uit deze relatie! http://www.thepluscompany.eu

 

 
                                                              logo2
 
*Kristof Van Malderen,  mijn contactpersoon van het AltitudeDream.com team, waar mijn topprestatie hun passie is. Altitude Dream is trots op alle topsporters die vandaag de dag gebruik maken van hun producten en diensten. Ze worden nog steeds blij wanneer een klant een medaille haalt op een internationaal kampioenschap of een topprestatie heeft neergezet. Veel van hun klanten zijn absolute toppers in hun sport en dat is bijzonder inspirerend. Details make perfection & perfection is not a detail zegt Kristof.
Anderzijds zijn ze ook net zo gemotiveerd om ook amateur sporters of mensen met bijvoorbeeld astma of diabetes te helpen. Dit doen ze door de producten betaalbaar te houden. Nun motto is dan ook: “Deze technologie moet toegankelijk worden voor iedereen”.
En wat te denken van de foto’s die ze regelmatig per e-mail ontvangen van klanten op de top van de Kilimanjaro, Mont Blanc of de Everest staan. Dit geeft het team allemaal positieve energie die ze dagelijks trachten om te zetten in nog betere producten, service en kennis op het gebied van hoogtetraining geeft het AltitudeDream.com Team aan. “Wij brengen de bergen tot bij u.. Dream Hoogtetraining”.
Bergstraat 24,  1850 Grimbergen, België
                                                     
 
                                                                                            ********* 
 
                                                           logo_altijdsporten
 
*Jantiene Hannessen  Triatlete en eigenaar Altijdsporten.nl www.altijdsporten.nl              
De webshop  AltijdSporten.nl is opgericht door Jantiene Hannessen. Jantiene is een enthousiast sporter. Je kan Jantiene hardlopend, trailrunnend, wielrennend, mountainbikend of zwemmend tegenkomen. Naast deze webshop heeft Jantiene haar eigen bedrijf Studio Moving Mountains.    In 2012 mocht Jantiene een sponsorcontract tekenen voor Under Armour. Kort daarna werd ze gevraagd om haar bevlogenheid voor sport en online marketing in te zetten voor de Facebook pagina:  UnderArmourBenelux.   “AltijdSporten.nl”  is geen ‘plaatje, prijsje, winkelwagentje’-webshop, maar een online omgeving waarin het plezier in de sport en de sportbeleving centraal staat. Tijdens de ontwikkeling werkte Jantiene van “AltijdSporten.nl ” dan ook samen met mensen die ‘iets’ met sport hebben. Ook Alex heeft ze geholpen aan de juiste producten samen met  het geven van de juiste professionele adviezen als ervaringsdeskundige. Zo komt Alex stukje bij beetje dichter bij zijn doel.
WIL JE EEN ECHT SUPER SPORTIEF VAKANTIEGEVOEL kijk op  http://www.trailrunweek.nl
 
 
 
                                                                                           *********
 

FIT sportbalsem Sport F.I.T. Balsem

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen. Lees onderaan in de tabs nog veel meer informatie.

Interesse of meer informatie zie:

http://www.fitsportbalsem.com/gebruikers-ervaringen of

http://www.altijdsporten.nl/fit-sportbalsem-sport-fit-balsem.html

logo fitIMG_1508

 

**********

 
 
 
 
10011362_10152752196593782_1206519213_n
                                                                            Meer info volgt binnenkort!
 
                                                                                      *********
 
*LA SPORTIVA, Het Merk van een schoen waar ik ooit mijn hard aan heb verpand. Gewoon de ideale bergschoen en nu zelfs een van mijn fijnste trailrunschoenen.  http://www.lasportiva.com/en/val-di-fiemme-italy/
Zonder dit merk is als willen fietsen zonder fiets!
la-sportiva-logo 8311C40009_3043_01
                                                                                             *******
 
 
                                                       1175708_317456388399385_782071770_n
*Esther Devilee Hardloopster -(ultra)marathon-, baasje van @CanicrossHidde, lanceert HOKA One One in Nederland. Ze heeft Alex geïnspireerd als ervaringsdeskundige van de Everest Marathon in 2007. Ze geeft Alex advies en tips op dit gebied bij zijn vragen. Esther is Nederlands Kampioen 100 kilometer 2013.  Deelneemster: WK 24 uur 2014). Eigenaar: http://www.weruntogether.nl en heeft als eerste de Hoka one one in Nederland geïntroduceerd. “weRUNtogether” is de webshop van ultraloopster Esther Devilee en biedt kwaliteitsproducten aan op het gebied van de (ultra)sport. “weRUNtogether” staan voor de volgende merken: HOKA One OneINKnBURN, VESPA Power, Percutane en andere sportartikelen voor duursporters. Deze merken zijn allemaal uniek in hun soort. Overtuig jezelf van de kwaliteit van deze merken en kom eens langs bij een HOKA Test Tour of een INKnBURN Passessie. Zo ook aan Alex heeft Esther de Hoka one one voorgesteld en wel de “Hoka One One Stinson Trail schoen”. Dit is de schoen die Esther zelf eigenlijk tijdens de Everest Marathon wilde dragen maar deze helaas in 2007 nog niet hier te koop waren.
                                                  
 
                                                                                           ********* 
Garmin: http://www.garmin.com/nl-NL
10351256_802006003145323_2716181198900188923_ngarmin
                                                                                    ****************
 
 
*ROB van Engeland fietsenzaak “CYCLESTAR” te Schijndel is zelf een echte ervaringsdeskundige op sportgebied met name het fietsen. Rob zegt juist veel respect te hebben voor de iniatiefnemeing die Alex gaat doen voor KiKa. Rob is een van de grote sponsoren voor Alex.
Cycle Star is gevestigd in Schijndel. Sinds 2001 is Cycle Star een begrip op het gebied van fietsen en accessoires.
 Ruime keuze aan fietsen
In onze winkel heeft u een ruime keuze aan fietsen voor dagelijks en sportief gebruik. Ook voor ATB fietsen kunt u bij ons terecht. Bekende merken zoals Koga , Batavus, Giant, Trek, Merida, Alpina en Kalkhoff zijn vertegenwoordigd. Wij hebben kinderfietsen van onder andere Batavus, Alpina en Kawasaki.
Wij hebben een ruime keuze in E- bikes. Bijna alle modellen hebben we op voorraad en kunt u vrijblijvend testen
Ook hebben wij diverse aantal tweedehands E-bikes, deze bieden wij aan met 3 maanden garantie op de accu en de motor
Nationale Fiets Projecten
Wij zijn aangesloten bij Nationale Fiets Projecten 
Maatwerk
Fietsen is echt een genot als uw fiets perfect op maat is. Wij besteden, samen met u, veel aandacht aan het vinden van het juiste type fiets en de juiste framehoogte. Hiervoor maken wij gebruik van een speciaal meetsysteem. 
Werkplaats
Ons personeel staat voor u klaar om u te adviseren bij uw aankoop of uw fiets te onderhouden in onze modern ingerichte werkplaats.
Alex geeft aan: KOM SNEL EENS op een bakje koffie bij Rob inB de zaak “CYCLESTAR” in Schijndel!
Kloosterstraat 7
5481 BE Schijndel
073-6112833
cyclestar4you@hotmail.com
                                                        
                                                                                               **********
 *Dit Is HRDLPN!
Leuk dat je dit even leest, je ziet hier wat beter wat HRDLPN precies is.
Hardlopen ofwel in het kort hrdlpn is de site voor als jij wilt beginnen met hardlopen! Je vind hier leuke en handige tips, adviezen technieken over deze supermooie sport met veel andere hardlopers!
Dus jullie zijn echt bezig met hardlopen?
Yup. HRDLPN is er echt voor en door hardlopers en de community is erg actief. Je kunt ons vinden op deze site want op iedere pagina kun je een reactie achterlaten via Facebook of gewoon als normale reactie (net als onder deze pagine). Daarnaast hebben we een webshop met onze eigen toffe hrdlpn-kleding. http://www.hrdlpn.nl/hrdlpr/
 
 
*Henk Sipers, ferfent Ultraloper en loper in Exotische landen onder vaak extreme omstandigheden. Hij heeft Alex geïnspireerd en beantwoord de vragen van Alex en geeft hem tips mee in zijn voorbereiding om de Everest Marathon te gaan lopen. Ook is Alex geinspireert geraakt door zijn sport en zijn boeken “Hardlopen als Avontuur” en “Afscheid” In dit laatste boek gaat over zijn reis in Nepal en wel naar Basecamp Everest om daar deel te nemen aan de Everets Marathon. Dit als eerbetoon om al hardlopend op het dak van de wereld afscheid te  nemen van zijn sportkameraad en vriend die overleden is op de terugweg van de top van deze reusachtige berg. http://members.home.nl/ultrasport
 
*Gerrit Voortman (hardloper en trainer) Hij heeft mij als ervaringsdeskundige geïnspireerd.
 
*Jan Bosman (Ultra loper) Ook Jan heeft mij als ervaringsdeskundige geïnspireerd en geholpen met advies.
 
 
Maar zeker ook niet vergeten:
*Snow Leopard Adventures
*RABOBANK Schijndel
*Schneider Outdoor Den Bosch
*De Wit Schijndel
*Shea Shepherd
*Fair Trade Schijndel
*Autisme sportief
*KIKA
*Tour du ALS (Door buurvrouw Suzan Harmsen)
*Trail-running Nederland
*NKBV Bergsport
*www.totalegezondheid.nl
 https://www.sportenvoorkika.nl/hardlopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika
 
 
CONTACT:
**Vul uw eigen gegevens in op de plek die ingevuld is**
 

 
 
   KiKa_ActieStempel_Web_HR  vanhedel1   KiKa_ActieStempel_Web_HR

2 Comments

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s