KIKA

KiKa_ActieStempel_Web_HR
KLIK HIER OM TE DONEREN AAN KiKa!

Hieronder ” STEUN KIKA” en  daarna STATUS/DANKBETUIGINF Sponsoren en Donateurs!(ga lekker fotoklikken dus!)

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen.

KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Daarom werft KiKa fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

De doelstelling van KiKa

Het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Meer specifiek streeft KiKa naar:
Verhoging van de genezingskans.
Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

KiKa versnelt de overwinning op kinderkanker, steun daarom KiKa.

Sponsor hier KiKa:

https://www.sportenvoorkika.nl/hardlopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika

*********************************************************************************************************

SPECIALE ACTIE VOOR U EN KiKa!:

Spontane actie door spontane initiatiefnemers:
Spontaan ontstaan Indoor Cycling Team “Team Bram”!
Wij zijn Suzan, Mike, Patrick, Ronald en Marie-Jose! Ook deze lieve mensen zeggen:
“Draag je steentje bij aan Kinderen Kankervrij! Sponsors dit team!” en kom ook op 9 mei naar Fitland Schijndel.
Op 9 mei gaat ook dit goede team deelnemen aan Indoor Cycling Marathon bij Fitland Schijndel!

Team Bram dragen hun deelname op aan Bram. En daarom draagt dit team zijn naam.
Bram is 3 jaar en heeft Acute Leukemie. Voor hem en zijn familie een intensieve periode waarin zijn behandeling centraal staat. Maak nader kennis via de mooi geschreven Blogs: http://superbram.wordpress.com/
Maak je gift of vragen voor het team bekend via suzan_mike@hotmail.com, dan wisselen ze info uit. Ook als je mee wilt doen met ons team.

KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Daarom werft KiKa fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Meer specifiek streeft KiKa naar:
Verhoging van de genezingskans.
Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Wat heeft Alex van Hedel voor KiKa al bereikt/gedaan behalve organiseren en deelnemen aan de indoor Cycling bij Fitland Schijndel? In ieder geval uw steun gewonnen! Verders eigenlijk iets heel eenvoudigs.
‘Hardlopen voor KiKa alleen nu op het dak van de wereld”,
of zoals de Britse bergbeklimmer George Mallory de Everest ook wel beschreef ‘ Uit de kaak van de wereld stak een wonderbaarlijke witte hoek tand en dat noemen we de Everest!

Alex ging op 15mei t/m 6 juni” naar Nepal om voor KiKa deel te nemen aan de ” hoogste” marathon van de wereld nl. de “Tenzing Hillary Everest Marathon”. Dit moet volgens hem toch wel een juiste hoogte zijn om geld in te kunnen zamelen voor KiKa. Ook Laurens Groenendijk van http://www.wt-t.nl , Harold van Vijf http://www.fitland.nl/schijndel/ en Jantiene van http://www.altijdsporten.nl steunen Alex hierin.

Deze expeditie naar Basecamp Everest begon met een bijna 12 daagse trekking of eigenlijk met een pelgrimage naar base camp van de Everest alvorens aan de marathon gestart kon gaan worden. De start na deze 12 daagse trekking ging gebeuren op 5150 meter hoogte. Dit net even onder Everest Basecamp bij Khumbu Icefall. Anders dan andere jaren moest de start naar een iets lager gedeelte gezet gaan worden. In Everest Basecamp moest de Groep van Alex geëvacueerd worden naar dit lager gebied vanwege een sneeuwstorm. Op deze super hoogte heeft de start van de hoogste marathon van de wereld plaats gevonden. In plaats van de verwachte 10 uur heeft Alex deze marathon in 7 uur en 43 minuten kunnen lopen. Een Top prestatie!

Deze run zal met als hoofddoel om geld in te zamelen voor KiKa heeft voor mijzelf een grote betekenis. Een grote vraag voor  aanvang deze pelgrimage was oa: ‘wat betekent het om verstoken te zijn van alle commerciële en materiële zaken die ons leven beheersen, helemaal terug naar de basis waar het ooit is begonnen en je zo volledig te geven voor KiKa.
Wil je meer lezen en of mijn verhaal met wel wekelijks updates volgen, ga dan gerust kijken op :
http://mounteverestrunneralex.com en like me en Follow me. Zo komen we verder voor KiKa!
Zo kan ik u zo nog meer bereiken en inspireren om juist voor onze kinderen te doneren. Volg ook dat blok, dit helpt voor KiKa.

EXTRA ACTIVITEITEN
Na veel overleg goed overleg met verschillend bedrijven met name FITLAND hebben we meer activiteiten gevonden om financiële middelen te verzamelen voor KiKa.

“Fitland Schijndel gaat samen met Alex van Hedel en u de strijd aan tegen kinderkanker”.

Fitland Schijndel heeft zich onlangs verbonden aan het initiatief van Alex van Hedel uit Schijndel om de Everest Marathon (“een ultraloop op het dak van de wereld”) te lopen.

Aan het initiatief van de Schijndelnaar is sponsoring gekoppeld tbv KIKA. Fitland sluit aan bij het initiatief van Van Hedel om zvm sponsorgeld op te halen zodat er een groot bedrag richting KIKA kan gaan.

De inzet die Fitland hiervoor gaat leveren geschied volgens een aantal projecten waaronder een indoor cycling marathon, V.I.P, Flinke korting op je abonnement, Leuke prijzen te winnen met diverse activiteiten op deze avond zoals een soort loterij. Dus echt een gezellige avond met diverse muziekstijlen.

Deze marathon zal worden gehouden op vrijdag 9 mei a.s. van 18:30 tot 22:30 uur Een 4 uur durend evenement waar enthousiaste deelnemers de strijd aangaan dmv een sportieve Challenge. Fitland wil hier groots in uit te pakken maar is natuurlijk afhankelijk van het animo van de deelnemers.

Volgens het management van Fitland is een dergelijke organisatie iets wat goed thuis hoort bij Fitland en dat vorige edities op andere locaties een groot succes waren. Volgens het management zal er naast het sportieve element van de marathon vele andere bronnen worden aangeboord om extra sponsoropbrengst te generen voor KIKA.
Fitland zoek samen met Alex van Hedel dan ook zvm ondernemers en belangstellende om bijvoorbeeld reclame uitingen te doen of één van de speciale V.I.P tafels tijden het evenement te bezetten. (neem hiervoor contact op met Fitland Schijndel 073-8700133 of schijndel@fitland.nl)

Kom je ook naar deze avond laat het ook weten op facebook!‪ https://www.facebook.com/events/302053963279761/

De inschrijving voor de indoor cycling marathon is inmiddels in volle gang maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Zo niet dan maken we plaats voor u!
Voor meer informatie kunt u terecht aan de receptie van Fitland Schijndel aan de Avantilaan 3 te Schijndel.
Fitland Schijndel 073-8700133 of schijndel@fitland.nl

Meer informatie betreffende Alex van Hedel uit Schijndel: http://www.mounteverestrunneralex.com

Nu nog een manier om KiKa te helpen: DONNEER aan KIKA:

Wordt lid bij FITLAND in Schijndel en ontvang daardoor een flinke korting op je abonnement. Voor elk abonnement maakt Fitland Schijndel een flink bedrag over tbv het goede doel. Geef bij het afsluiten van een abonnement alleen ook door dat het voor KiKa is namens Alex van Hedel en Harrold van Vijfeijken (regiomanager van Fitland). Dan heeft u een flinke korting en krijgt KiKa een mooi bedrag gestort.

NOGMAALS:
KiKa versnelt de overwinning op kinderkanker, steun daarom KiKa. Ook voor andere vragen betreffende KiKa of deze pelgrimstocht voor KiKa zijn van harte welkom. U kunt met mij hierover altijd in contact komen. (alexvhedel@gmail.com).

Samen lopen we deze ziekte de wereld uit en alleen samen staan we sterk!

DRUK OP DE BUTTON : SPONSOR DEZE SPORTAKTIE” EN U DOET MEE. HET BEDRAG MAG U ZELF INVULLEN, ECHT ALLE DONATIES ZIJN WELKOM!
Met sportieve groet
Harold van Vijfeijken, regiomanager Fitland, initiatiefnemer Fitland KiKa en Alex van Hedel, Initiatiefnemer Everest marathon loper voor KiKa.

DONEER aan KIKA op een andere sportieve manier:  

Wordt lid bij Fitland Schijndel en ontvang daardoor een  echte flinke super korting op je abonnement. Voor elk abonnement maakt Fitland Schijndel een bijzonder bedrag over tbv het goede doel KiKa. Je hoeft bij je aanmelding alleen maar te verwijzen naar      “Alex van Hedel tbv KiKa namens Harold van Vijfeijken”!
 
Met sportieve groet,
 
Harold van Vijfeijken
Regiomanager Fitland B.V.
Kantooradres:
Fitland Eindhoven Olympia | Vijfkamplaan 8 | 5624 EB | EINDHOVEN
(040) 242 11 55 | harold.vanvijfeijken@fitland.nl | www.fitland.nl
 
10011362_10152752196593782_1206519213_n

Tenslotte is er afgesproken met mevrouw Ingrid Verlaan Van Stichting Kinderen kanker vrij ofwel KiKa dat er na afloop van deze expeditie een symbolische cheque zal worden overhandigt door Alex namens u allen.

Dit zal ook in de regionale dagbladen en omroepen kenbaar worden gemaakt en ook bij SBS 6 “Hart van Nederland”, Omroep Brabant en de Lokale organisaties zoals TV Schijndel, De Mooi Schijndel krant, Brabants Dagblad etc. Op dit moment is deze expeditie door hen positief al in de media gebracht. Het bereik in Nederland is zo enorm groot geworden ! Alvast mijn dank hiervoor.

Hopende kan ik u met oa deze site bereiken en inspireren om te doneren voor deze expeditie die door mij in het teken zal staan voor KiKa.

Wil je ook deelnemen aan deze speciale Marathon en wel voor KiKa of heb je nog speciale vragen of wensen, neem ook gerust contact met Alex op (alexvhedel@gmail.com). Samen lopen we deze ziekte de wereld uit en alleen samen staan we sterk! 

Middels onderstaande link kunt u ook nog rechtstreek doneren aan KiKa. Het gaat gemakkelijk, is inzichtelijk en het bedrag is geheel vrijblijvend aan u. Ieder euro die u doneert is van harte welkom, noodzakelijk en zullen we zeer dankbaar voor zijn.

 https://www.sportenvoorkika.nl/hardlopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika

Wat gebeurd er met uw geld voor KiKa?

Het geld wordt zoals eerder aangegeven gebruikt voor onderzoek naar nieuwe of verbeterde therapieën voor de bestrijding van kinderkanker. De bestaande onderzoeken richten zich meestal op kanker voor volwassenen omdat deze nou eenmaal veel meer voorkomt. Kinderkanker is gelukkig zeldzaam. Hoewel de herstelkans is gestegen van 70% naar 75% overlijden er jaarlijks dus nog steeds kinderen. Een deel daarvan krijgt later ook andere gezondheidsproblemen. De doelstellingen van KiKa zijn daarom als volgt:

 • Verhoging van de genezingskans.
 • Verbetering van de kwaliteit van de behandeling, waardoor kinderen minder hoeven te lijden
 • Vermindering van bijwerkingen na de behandeling, alsmede de effecten op latere leeftijd.

Hoe kunt u KiKa helpen?

Er zijn een aantal manieren waarop u KiKa kunt helpen een ervan is DONATEUR worden. Wilt of kunt u een donatie doen dat kan op deze manier :

KLIK MAAR OP DE AFBEELDING:

KLIK OP AFBEELDING VOOR MEER INFO!
KLIK OP AFBEELDING VOOR MEER INFO!

U kunt KiKa vrijwilliger worden!

 • Een vrijwilliger zal bijvoorbeeld
 • Voorlichting geven op scholen en bij andere instellingen.
 • KiKaberen verkopen.
 • Evenementen en speciale acties organiseren.
 • Als ambassadeur van onze stichting evenementen en acties bezoeken en cheques in ontvangst nemen.

U kunt KiKa donateur worden!

U kunt KiKa beren kopen!

KLIK OP AFBEELDING VOOR VERKOOPPUNTEN KIKA BEREN! OF NEEM MET ALEX CONTACT OP alexvhedel@gamil.com

De mascotte van KiKa is de KiKabeer. Deze voor 6,95 euro per stuk te koop zijnde knuffels, staan symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Van dit overigens bescheiden bedrag, gaat maar liefs de helft naar onderzoeken! Koop deze beren dus! Voor wie dit bedrag te veel is zijn er ook sleutelhangers van de KiKaberen te koop. Deze kosten € 2,95 euro per stuk.  *Neem hiervoor contact met KiKa.

U kunt net als Alex de naamsbekendheid van KiKa helpen vergroten!

Neem in uw privémail of bedrijfsmail onderstaande KiKa e-mail tag on op.

KLIK HIER EN U KUNT RECHTSTREEKS EEN BEDRAG DONEREN NA EIGEN WENSEN!

Echt het helpt!

Hieronder het filmpje van Alex voor KiKa!

U kunt meedoen aan een KiKA activiteit!

Overal in het land worden KiKa activiteiten gehouden, zoals KiKa runs, Kika tennismarathons, et cetera. Doe mee en haal geld binnen!

Er is hoop!

Tot zover dit artikel over KiKa. Ik hoop dat ik de lezer er van heb kunnen overtuigen om KiKa te ondersteunen als vrijwilliger en/of als donateur. Het is de moeite waard! Kinderen zijn het waard. Enkele jaren geleden heb ik een collega een kind van slechts zeven jaar zien verliezen na een jarenlange lijdensweg. Uw geld is nodig! KiKa heeft u nodig!

Help kinderkanker de wereld uit.

 https://www.sportenvoorkika.nl/hardlopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika

Bekende Kika vrienden

Tal van bekende Nederlanders zetten zich belangeloos in voor KiKa, onder wie:

 • Inge de Bruijn
 • Bas Muijs
 • Erik Dekker
 • Marian Mudder
 • Esther Vergeer
 • Irene Moors
 • Marc van Hintum
 • Marilou le Grand
 • John Jones
 • Mart Smeets
 • Melissa Sneekes
 • Peter Faber
 • Joop Alberda
 • André van Duin
 • Anky van Grunsven
 • Hein Vergeer
 • Alex van Hedel

Dankbetuiging voor onze donateurs en sponsors:  

“Middels deze weg wil ik u als sponsor en donateur alvast zeer hartelijk bedanken namens de kinderen van KiKa en namens mijzelf voor de kracht die u geeft door ons te sponsoren. Maar we zijn er nog lang niet! Samen lopen we kanker de wereld uit en helpen we onze kinderen hiermee. Kinderen zijn onze de toekomst, we moeten ze redden!”

Heeft u een bedrijf en vindt u het een uitdaging om mij te sponsoren neem dan met mij (ALEX)contact op (alexvhedel@gmail.com) contact op zodat ik ook snel voor u/uw bedrijf en zo ook voor KiKa kan gaan lopen.Hoofdsponsor:  
 
reeds aangemelde iniatiefnemers en sponsoren:
 
Sponsoren en initiatiefnemers:
RABOBANK                           http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/stos/
CYCLESTAR SCHIJNDEL  http://www.cyclestar.nl
FITLAND SCHIJNDEL       http://www.fitland.nl/schijndel/  
ALBERT HEIJN                   http://www.ah.nl
 
AltijdSporten.nl                                                             http://www.altijdsporten.nl
ThePlusCompany                                                         http://www.thepluscompany.eu
TOPDEALS.NL                                                             http://www.topdeals.nl
YUBA OUTDOOR EN LIFESTYLE                            http://www.yuba.eu
Sportvoeding                                                              http://www.wielervoeding.nl/
BLOEMBOETIEK DE KONING                                http://www.bloemboetiek.nl/index.php?action=home&lang=NL
DE NACHTEGAAL RESTAURANT SCHIJNDEL  http://www.denachtegaal.com
PLUS MARKT  Schijndel                                            http://www.plus.nl/supermarkten/schijndel/plus-eijkemans
Kapsalon “Mooi!  in Esch (NB) informatie:          http://www.kapsalonkappers.nl/noord-brabant/Esch/Mooi!door_Bianca
 
TOPDEALS.NL                                             http://www.topdeals.nl/catalog/default.php .
MAROS Vers Vlees                                      http://www.maros.nl/schijndel/
Het Groentehoekje                                      http://www.groentehoekje.versvooru.nl
MUTSAARS BIKES                                     http://www.mutsaarsbikes.nl
ANNET CHEIZOO ACUPUNCTUUR       http://www.annetcheizooacupunctuur.nl
 
(Particuliere) Sponsoren KIKA en Expeditie:
Dhr. R. Bontdrop (Vught)                                                                                                                  
Dhr R. Huynen  (Blaricum)
Oscar van Heertum (Schijndel)
Mike en Suzan uit Schijndel (Tour Du ALS)                                                                                             
Silvia Kelders   (Schijndel)                                                                                                                   
A.v. Hedel (Schijndel)
Familie Kuijpers-Brand (Schijndel)
Familie Dortmans (Schijndel) 
Vera Hulsegge
Simon Vogelaar
Sil v.d. Put
Peter Raaimakers
Team Bram
Peresoneel en Directie  PI Vught
Personeelsvereniging Pi Vught
 

 

 
 

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s