**GEZOCHT**

BESTE INITIATIEFNEMER,
UW STEUN BLIJFT ECHT HEEL HARD NODIG. ZET OOK ZO OOK UW ONDERNEMING OP DE KAART EN DOE MEE MET EEN NIEUW GEWELDIG AVONTUUR! VEEL INITIATIEFNEMERS HEBBEN AFGELOPEN TIJD ALEX ONDERSTEUND DOOR HEM VOOR KIKA TE LATEN LOPEN. DIT KEER OP DE MOUNT EVEREST WAAR HIJ OOK NOG EENS HEEFT DEELGENOMEN AAN DE HOOGSTE MARATHON VAN DE WERELD.
DIT IS OF KAN TEVENS UNIEKE RECLAME VOOR U EN/OF UW BEDRIJF/ONDERNEMING ZIJN ALS U DAT WENST!
GEEN BERG KAN  EN MAG TE HOOG ZIJN VOOR KINDEREN MET KANKER, WAS HET MOTTO! DE MEDIA ZAOLS SBS6, OMROEP BRABANT, TV-SCHIJNDEL, MOOI SCHIJNDEL KRANT, BRABANTS DAGBLAD EN HART VAN NEDERLAND HEBBEN ALEX EN DE EVEREST MARATHON VOOR KIKA VOOR U AL OP DE KAART GEZET.
HEEFT U NOG EEN IDEAAL, EEN DROOM OF EEN SPORTIEVE EXTREME DRANG NAAR IETS UNIEKS? EN WILT U SAMEN MET ALEX VAN HEDEL DEZE UITDAGING AANGAAN? EN DIT KAN NU OOK NOG EENS VOOR EEN GOED DOEL! ALLEEN SAMEN RENNEN, FIETSEN en/of KLIMMEN WE KANKER DE WERELD UIT.
ONZE KINDEREN HEBBEN IMMERS DE TOEKOMST EN RECHT OP EEN GEZOND LEVEN!
 

NEEM DAN DIRECT CONTACT OP MET ALEX

BETREFFENDE IDEEEN, INFO OF WAT DAN OOK!

alexvhedel@gmail.com

 
 LET OP ZOALS EERDER HIERBOVEN IS VERMELD HEBBEN WE OOK VOOR DE EVEREST MARATHON EXPEDITEI HET VOLGENDE  KENBAAR GEMAAKT (ZIE HIERONDER) DIT KUNNEN WE OOK WEER OPNIEUW MET UW INSPIRATIE EN IDEEEN GAAN DOEN:

 ZOEKEN WE OOK NOG HET VOLGENDE:

 Initiatiefnemers en “steunende” leden gezocht voor de Expedities/Everest Marathon.
In mei 2014, wordt er door aanvrager van dit verzoek, Alex van Hedel, deelgenomen aan de pelgrimage Tenzing Hillary Everest Marathon. Hiermee gaat Alex samen met u laten zien dat voor kinderen met Kanker geen berg te hoog is! Alex heeft hierbij nog wel wat steun nodig. Op vele fronten heeft hij zijn inzet voor KiKa al laten zien en wil aansluitend zijn actie voor KiKa beëindigen door zelf de Eveverest Marathon voor KiKa te lopen in Nepal. Veel geld voor deze onderneming heeft hij al ingezameld en zelf er in gestoken maar het is nog niet helemaal genoeg. Dus uw hulp is nog even nodig. Daarna zal uw hulp nogmaals beloond worden door de inzet die Alex terug wil geven in bv lezingen, trainingen en andere middelen waar hij met u uit kan komen. 
 
 
Doel van  sponsoring en Donaties !   
Om samen met u als organisator, initiatiefnemer cq sponsor en donateur en fietser mee te werken aan deze uitdaging, alleen samen kunnen we doelen halen en een mijlpaal zetten. Alex zoekt echte initiatiefnemers om samen te werken aan deze expeditie om geld voor KIKA binnen te halen. Nodig zijn sponsoren, donateurs en supporters om deze expeditie en KiKa te subsidiëren qua financieel gebied en/of met materiële middelen. mijn tegenprestaties kunnen gekoppeld worden aan  diverse  nader te bespreken werkzaamheden/prestaties, promoties etc.  
 
Door uw steun en mijn afgesproken tegenprestatie(s) wat op diverse gebieden kan gebeuren, moet het mogelijk maken  deze trekking of eigenlijk pelgrimage expeditie marathon tot een succes te brengen. De vele media aandacht die er op dit moment aan wordt gegeven kan als een positieve accelerator werken voor ons beiden. 
  
 
Verantwoording verzoek                                                                                                                                           
 Sponsorgelden zijn in eerste lijn een noodzakelijk iets. Zonder sponsor en donateurs voor deze expeditie van Alex is het onmogelijk voor hem om voor KiKa veel geld op te halen. Alex houd alles nauwlettend in de gaten en zijn kasboek is voor belanghebbende dan ook nadien inzichtelijk.
Alles draait bij Alex om transparantie en communicatie om het doel te bereiken en zo zal dan ook alle sponsoring, donaties en giften inzichtelijk blijven. Met tussenkomst van de RABOBANK is er voor donaties/sponsorgelden een sponsor rekening aangemaakt, dit sponsorrekening nummer  is bij Alex opvraagbaar!
 
     rabobank-logo-print
Rabobank sponsorrekeningnummer: wilt u doneren T.A.V. Expeditie Everest Marathon voor KiKa neem dan contact op met alexvhedel@gmail.com.  Dit ook voor eventuele  te bespreken tegenprestaties. Mailadres: alexvhedel@gmail.com / tel: 06-40517381
 
**Voorbeeld van een initiatiefnemende ondernemer hoe we nu ook te werk kunnen gaan:
Iniatiefnemer X stort 250 euro euro op op rekening 15.27.37.444. Deze gelden worden besteed om de expeditie te financieren en voor KiKa en wel in de maten van 50%/50%. dat wil dus zeggen dat 50% dus 125 euro naar Kika gaat en 125 Euro naar deze expeditie. Mocht het bedrag (bv 5000 euro)  bereikt worden dan zullen de overstijgende bedragen meteen voor 100 procent aan KiKa gedoneerd worden middels de site :
https://www.sportenvoorkika.nl/mount-everest-marathon-lopen-op-het-dak-van-de-wereld-voor-kika
 
Omschrijving van een aan te bieden (extra) werkzaamheden,activiteit of project die gegeven kunnen worden:                   Het geven van lezingen/workshops/trainingen en voorlichting aan bv scholen, bedrijven en instanties teneinde de relatie tussen Sport, Bewegen en Gezondheid. Ook wetenschappelijk gegrond kan dit onderbouwd worden en om aan een breed publiek te onderwijzen. Hiervoor maak ik dan gebruik van mijn ondersteuning en loopmaatje, c.q. bekendheid binnen het ultraloop wereldje. Deze Ultraloper en wetenschappelijke onderzoeker is de heer drs. E.F. Hillenaar, psycholoog/ bewegingswetenschapper, oprichter “Stichting Totale Gezondheid”. Hij zet zich in voor totale gezondheid voor iedereen maar ook voor en met sporters.
 
 
Voorbeeld kosten:
KOSTEN INDICATIE Mount Everest MArathon: 
De kosten die de Mount Everest Marathon Expeditie met zich mee brengen zijn hieronder opgesomd en gestoeld op oa wat de professionele organisatie http://www.Snow Leopard Adventures.nl en http://www.Tenzing Hillary Everest Marathon.com van Adventures sports.com aangeeft. Dit zijn de minimale Kosten die Alex moet maken voor deze expeditie tbv KiKa.
  
***PS. Mocht er naar aanleiding van dit verzoek nog vragen , suggesties of onduidelijkheden zijn dan verzoek ik u met mij: Alex van Hedel contact op te nemen:
 
Mijn contact gegevens zijn:
Alex van Hedel,  
T: 073-5470607                                                                                                  
M:06-40517381            
E: alexvhedel@gmail.com
 
 

 
 
Alex ziet uw reactie met belangstelling tegemoet komen.
Met vriendelijke groeten,
Alex van Hedel

2 Comments

  1. De donaties komen binnen om deze expeditie te sponsoren en ook de donaties naar KiKa. Alvast hartelijk dank sponsoren. Goed voorbeeld doet volgen hoop ik daar dit doel zeer belangrijk blijft. Donateurs alvast bedankt en zegt het voort, dit is belangrijk. Er is een status pagina worden ingericht waar de namen en bedragen van donateurs op worden vermeld. Dit om alles transparant en inzichtelijk te houden maar ook om te laten zien dat we trots mogen zijn op onze sponsoren en donateurs en steunende leden!

    Like

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s