NIEUWS UPDATE BERICHTEN

Lekker en Pittig / Yummy and Spicy


Lekker en Pittig!

Vandaag ga ik maar weer eens een echte gevarieerde trainingsdag maken.

Het weer is alweer prachtig, wat een temperaturen toch. HEERLIJK!
Fijn, fris en fruitig opstaan, bordje havermout pap klaarmaken en eten en dan genieten. Vandaag een dagje vrij en die ik ook nog eens kan en mag gaan invullen met trainen. Wat een lieve vrouw en kinderen heb ik toch!
 1901359_581645765265024_1116092399_n
Maar eerst mijn blog opschonen, mail beantwoorden en contacten onderhouden met initiatiefnemers en mogelijke sponsoren, zijn altijd leuke en toch spannende momenten en behoren voortaan tot mijn standaard ritueel. Wat kost dit toch veeltijd! Wel zeer leuk om te doen.
 
Ja nu kan ik eindelijk gaan trainen!
 
Allereerst  beginnen met de (pittige)warming-up:
15 meter Springen met gestrekte benen als een stuiterbal en weer terug om te herhalen, daarna 15 meter Hinkelen, terug rennen en opnieuw herhalen.
Nog even 45 minuten hardlopen met
10 sessies Kniebuigen, Opdrukken, Deadliften met een gevonden boomstammetje, Planking en zijwaartse planking en Flutterkicks, zonder pauze ertussen natuurlijk. Daarna duurloopje van 45 minuten met op het eind korte versnellingetjes.
 
Planking Hi,hi!
PLANKING hi, hi!
 
Nu lekker douchen, eten, huis schoonmaken, kinderen eten geven en weer naar school sturen .
 
Vanmiddag wel nog lekker verder trainen bij  Laurens Groenendijk van Wellness Test en Training in Heesch www.wt-t.nl. Vorige week weer met een vernieuwt programma begonnen. Het is een stevig en zwaar programma geworden, dat is hard werken en heel veel zweten. Heerlijk als het er weer op zit dat geeft echt weer een voldaan gevoel.
 
Je moet er wat voor over hebben maar dan heb je ook wat!
Ja je moet er wat voor over hebben maar dan heb je ook wat!
 
Morgen vroeg lekker een stevige wandeling maken met mijn fijn UNDER ARMOUR  jasje, rugzakje en X-KROSS bril op van www.altijdsporten.nl  en dan daarna douchen, eten en weer lekker werken tot 22.00.
 Als iemand uit de omgeving of zo ooit zin heeft om buiten de reguliere trainingen om, lekker met zo’n wandeling in omgeving Schijndel mee te gaan of bij te wonen dan laat mij maar iets weten en we spreken wel iets af.  Gemiddeld gaat het tussen de 15 en 25 km  of ga lekker mee met een rustig duurloopje van tussen de 1,5 en 2,5 uur dan hoor ik het graag. Tijdschema stemmen we gewoon aan elkaar af als het maar leuk en genieten wordt dat blijft het uitgangspunt. 
1901244_575956652500602_220780664_n
 
En donderdag weer hard trainen, vrijdag rustdag en het weekend weer volle bak. De bergen van Nepal komen steeds dichter bij. Komt de Mount Everest niet naar mij dan ga ik er maar zelf naar toe. 15 mei is het zo!
SPANNEND!
 
1010081_580328195396781_690831801_n
Met sportieve groet,
Alex
 
 
 
 
Advertenties

Een gedachte over “Lekker en Pittig / Yummy and Spicy”

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s