NIEUWS UPDATE BERICHTEN

STRESS


Mooi weer
Wat een gaaf weekend is het toch, Lijkt wel lente met hoge temperaturen. Wel nog een fris briesje die nog net uit de verkeerde hoek komt. Dit zullen vee mensen wel ondervinden de komende dagen. Deze komende dagen zullen een hoop gesnotter laten horen met mensen die dachten dat het hoog zomer was. Overal zie je fietsers, wandelaars, hardlopers en mensen die buiten zitten in blote bast.
Leuk om te zien dat iedereen aan het genieten is en hoe blij iedereen ook kijkt! Vitamine ZON doet de mens goed zullen we maar zeggen.
 
                                                   Fijn zo'n X-KROSS sportbril van www.altijdsporten.nl
 
Veel Kilometers
Ook nu ik geheel hersteld ben laat me verleiden. In drie dagen tijd heb ik toch weer een kleine 70 km in mijn hardloop benen zitten. Eigenlijk net te veel daar ik een enkele weken nog vel pijn had. Maar nu niet meer, althans nog niet. Ik moet beter op mezelf gaan letten en zit echt niet te wachten op weer een blessure. Ik zou eigenlijk toch mijn lesje gehad moeten hebben. Afgelopen twee weken heb ik toch al twee dagen rust gehad denk ik bij mezelf. Nee zo moet ik niet gaan denken, gewoon de rem erop is net zo belangrijk.
 
STRESS
Waarom negeer ik dan toch mijn gezond verstand dacht ik vandaag tijdens een 23 km loopje. Ik ging toch even nadenken en waar ging het eigenlijk een beetje fout. Zijn het de zenuwen daar 15 mei zee dichtbij komt. 15 mei behoor ik al op schiphol te staan om af te vliegen naar Nepal zodat ik mijn trek kan gaan maken naar basecamk op 5300 meter hoogte. Ja lekker 29 mei vanuit bascamp Everest starten met de Everest Marathon! 
Nee daar zit niet de stress, sterker nog ik ben er fysiek al bijna geheel klaar voor en wil eigenlijk al gaan!
Nee, daar zit niet mijn stress. Heb ik wel stress. Ja dat bleek vandaag wel weer. Net uit de nachtdienst en ik merk dat het weer prachtig weer is, ik gun me nog net een goede twee uur om te slapen en ik kleed me alweer om in sportteneu om te gaan lopen. O ja, nog even een beetje drinken en gaan!
                                                 VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110
Met mijn korte broek en toch nog met mijn nieuw ultradun softgel jasje ben ik gegaan. Echt een fijn jasje van Under Armour die Jantiene van www.altijdsporten.nl voor mij heeft uitgekozen. Lekker winddicht en toch goede ventilatie. Zat vandaag ook met dit weer als gegoten. Maar even onderweg merkte ik toch iets. Mijn ogen begonnen te prikkelen en het zicht werd wazig. SHIT, mijn X-KROSS bril van sziols die ook van www.altijdsporten.nl komt  ben ik vergeten.
 
X-KROSS  Sportbrillen bij www.altijdsporten.nl
 
 
Ik knijp met mijn ogen, wrijf de zweetdruppeltjes weg en ga maar verder. Ik had nooit gedacht dat ik een sportbril zo zou missen. Maar nu wel. Echt een gemiste kans.
 
                                                   IMG_1275
                                   Wat een mooie Jack van Under Armour maar waar is mij X-KROSS BRIL
 
Ik ben aan het nadenken wat er nog allemaal moet gebeuren in mijn voorbereiding en kom tot conclusie dat ik me inderdaad druk maak en misschien ook wel een beetje terecht. Hoewel ik respect heb voor mijn coach Laurens Groenendijk van www.wt-t.nl en voor Jantiene van AltijdSporten.nl en ik van hen veel support krijg en binnenkort ook nog van www.fitland.nl/schijndel heb ik toch nog steeds ergens een probleem.
Ik heb nog te weinig sponsoren merk ik of eigenlijk nog te weinig sponsor gelden om mijn trip geheel vast te leggen. Komen deze nog wel op tijd?  Op 1 april zou ik  bijvoorbeeld ook al voor 6 weken in de hoogtetent moeten overnachten om mijn lichaam te laten wennen. Ik krijg een mooie korting van www.altitudedream.com (echt vriendelijke mensen). Maar sponsoren voor bv het resterende gedeeld zou zeer fijn zijn en veel stress wegnemen. 
 
Eigen investering vliegt de pan uit, dat is niet erg maar dat was eigenlijk bedoeld om ook voor KiKa te doneren. Voor KiKa waar het JUIST voor begonnen is(zie www.sportenvoorkika.nl/alex-van-hedel )?!?! Ja dat wordt in mijn geval STRESS.
 
STRESS vooral ook voor ervaringsdeskundigen en inspiratiebronnen en zoals Esther Devilee van www.weruntogether.nl/hoka-one-one.html en Henk Sipers wiens boek mij inspireerde en ik voor hem wat foto’s zou maken tijdens mijn trip (Henk Sipers http://members.home.nl/ultrasport/ , maar juist ook voor Gerrit Voortman die altijd blijft vechten voor zijn zoon en Jan Bosman die me ook voorziet van tips etc.  Die kan ik gewoon niet teleurstellen En dan nog maar niet te spreken van mijn vrouw en lieve kinderen die nu juist zo trots op mij zijn. Ja dat is voor mij STRESS zoals ik die nog niet gekend heb. Hopende onterecht en iedere dag zie ik gelukkig weer ergens een lichtpuntje. Dat komt door Esther Devilee.
Esther schreef ooit de tekst op:
 
“Het is niet de eindbestemming, maar de reis die belangrijk is, en hoe moeilijker de reis, hoe zinvoller” Wilfred Thesiger, Arabian Sands (1959)
 
Ja misschien is dat het en moet ik de hoop niet opgeven. Dit geeft me weer veel kract. Deze tekst spreekt me zeer aan. Mijn reis is dus eigenlijk toch al begonnen. Hopende inspireert mijn verhaal u als donateur, sponsor en kunnen we wat voor elkaar betekenen.
Ik voel me nog niet verslagen en dat mag ook niet gaan gebeuren. Ik blijf me volledig en voor de volle 120% inzetten. Inmiddels zit ik op 237 bedrijven die ik gebeld, aangeschreven en gemaild heb. Van veel bedrijven krijg ik een positieve reacties en veel succes als hart onder de riem. Gewoon TOP! Dat is wel heel fijn. 
 
Wat ik nooit gedurfd heb doe ik nu wel en dat doet me toch ook goed. Ik Schreeuw het lekker uit
 

HELP!!       Sponsor zoek U! HELP!!

 
Deze Kreet geeft me toch wel de nodige energie, en hoop. Bent u toevallig diegene die ons kan helpen of weet u heel veel mensen die allemaal een beetje helpen. Vele handen maken licht werk. reageer gerust, mail me, bel me, ik kom naaru of u komt naar mij. Altijd goed om met elkaar in gesprek te gaan en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.
Zeg het voort, like dit bericht en deel het aub. Het bereik mag gerust enorm worden. Lees voor meer inspiratie het gehele blog dat geeft inspiratie en positieve energie!
 
Ik wens u allen nog een fijn weekend met veel voorspoed en gezondheid toe,
 
Met sportieve groet,
Alex van Hedel
 
Advertenties

Een gedachte over “STRESS”

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s