NIEUWS UPDATE BERICHTEN

Wat een heerlijk weer!


Lekker gelopen, geen pijntjes en echt weer genieten van de natuur! De trainingsschema’s van Laurens Groenendijk  van http://www.wt-t.nl weer aangepast. Nog zwaardere krachttraining en core stability staan komende tijd op het menu naast de duurloop en running trainingen.

Vandaag genoten van het weer. Er stond een stramme wind en een fel zonnetje scheen heerlijk op mijn bolletje. Normaliter kreeg ik bij zo’n windje en zo’n mooi strak zonnetje traanoogjes maar daar is sinds twee weken geleden verandering in gekomen.

Jantiene van www.altijdsporten.nl heeft me een vet cool brilletje aangeraden. Dit brilletje heeft de naam X-KROSS. Gewoonlijk droeg ik alleen een bril tijdens mijn MTB trainingen en tochten maar ook het tijdens het lopen. Deze X-KROSS bril geeft mij meer bewegingsruimte heb ik gemerkt. Ze is lekker licht en heeft wel zo’n heldere galzen dat ik eigenlijk niet meer zonder kan.

995469_386093344846706_1111987444_n

Nu was ook de kans om mijn nieuw UNDER ARMOR jasje van www.altijdsporten.nl te testen uit de serie STORM. Dit is een super licht jasje en toch gemaakt van het unieke softgel systeem. Lekker ventilerend onder de oksel en toch wordt ik beschermd voor wind en regen.

Mijn X-KROSS

Wat ben ik weer een gelukkig man. Al fluitend kom ik thuis weer aan na zo’n kleinde 3 uur gelopen te hebben. Ik heb wel honger gekregen daar ik eigenlijk maar 2 uur max zou gaan lopen. Ik was de tijd geheel vergeten en genoot weer als vanouds. Deze week al veel getraind, soms met wat minder zin maar veelal met plezier. Zoveel plezier dat ik gewoon vergeet om er een rustdag in te lassen. Die pak ik dan nu maar. Om te proberen heef Jantiene van AltijdSporten.nl een under armor recharge energie legging te leen gegeven. Deze broek laat me sneller herstellen en dat kan ik nu dan goed gebruiken. Echt een top stukje vakmanschap is dit merk ik. ik zal voor geïnteresseerde hier de link van dit product erbij voegen:  http://www.altijdsporten.nl/under-armour-recharge-energy-legging.html

Iedereen een sportief weekend gewenst en geniet van dit mooie weer!

O ja vergeet me niet te volgen, ik geloof rechts onder zit de knop hiervoor, hi, hi! THANKS!

Groetjes Alex

Bekijk ook eens de nieuwe collectie van AltijdSporten.nl klik maar op de link: http://www.altijdsporten.nl/nieuwe-collectie/?min=0&max=90&sort=default&mode=list&limit=24

Advertenties

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s