NIEUWS UPDATE BERICHTEN

(SZIOLS) X-KROSS SPORTBRIL


 
ALTIJD IRRITANT ZO’N BESLAGEN BRIL
 Je kent het wel ben je lekker aan het sporten in het zonnetje, petje op en genieten. Al snel komen de eerste zweed druppeltjes om de hoek kijken, gewoon heerlijk. Ik geniet van de natuur en ben er even niet bij. Waar ben ik nu? Even stoppen om me te oriënteren. O, nee ik zie niets meer, mijn bril is weer beslagen. Even kijken of ik nog iets droogs heb om hem schoon te maken. Gelukkig heb ik nog een paar papieren zakdoekjes die eigenlijk voor een nood situatietje bedoeld waren. Dit gebeurt me nu altijd als ik lekker flink tekeer ga op mijn MTB of net als hierboven tijdens het lopen. Dan maar nog niet te hebben als het weer wat kouder en vochtiger wordt. De brillen die ik tot nu toe gehad hebben besloegen allemaal.
Ik heb van alles geprobeerd qua middeltjes, weer ander brillen etc. Niets werkt, brillen worden vet en je ziet geheel niets meer.
 
Maar nu niet meer of eigenlijk ‘nooit’ meer!      
 
                                                      VLUU L110, M110  / Samsung L110, M110  
                                                                 WOUW WAT EEN ZICHT INEENS
 
(SZIOLS) X-KROSS SPORTBRILLEN
Jantiene van AltijdSporten.nl had voor mij de oplossing. Ze gaf aan dat ze nu in haar collectie van AltijdSporten.nl een unieke bril heeft.
Ik kon bij AltijdSporten.nl een montuur + 2 glazen uitzoeken. Dit leek Jantiene een geweldig product voor mijn avontuur in de Himalya namelijk de Everest Marathon. Ik kan me daar niet veroorloven om deze marathon met een aangeslagen bril over de bevroren rotsen te lopen. Jantiene benadrukte nogmaals “Deze brillen beslaan niet en kan je helemaal zelf samenstellen! Het merk is SZIOLS X-KROSS sportbrillen.
Je kan deze bril + info hier vinden: http://www.altijdsporten.nl/overzicht/accessoires/sportbrillen/
                               
 
Welke lenzen
 Voor mij klonk dit te mooi daar ik al zo lang op zoek was naar dit concept, maar niet geschoten is altijd mis. Kom maar op Jantiene van AltijdSporten.nl, ik wil deze bril van best proberen. Jantiene gaf me wat tips qua kleurlenzen die ze mij aanbeveelt. Ik koos dus voor een oranje en een heldere lens
Deze werden het dan ook:
http://www.altijdsporten.nl/sziols-x-kross-running-clear-mirror-lens-4931.html en de
http://www.altijdsporten.nl/sziols-x-kross-running-orange-mirror-lens-4936.html (deze lenzen zou ik doen als ik jou was, heb je nog meer afscherming voor de zon gaf Jantiene aan).
 
                  
                                                     Mijn X-KROSS
                                                     DIT IS IE NOU, ‘MIJN ROTS IN DE BRANDING’!
                                                     www.altijdsporten.nl
Dan testen maar
 Al na goed een dag had ik mijn bril met de twee lenzen binnen. O,ja ik kon ze zelf samenstellen dat houd ook in dat ik ze zelf in elkaar moet zetten. Nou dit was snel gebeurd. Even de juiste neusbrug erin en rennen maar. Eindelijk de juiste bril gevonden. Best een gaaf uiterlijk hebben deze X-KROSS sportbrillen. Ik merk al meteen dat de X-Kross sportbrillen zijn ontstaan uit een behoefte van de duursporter en zijn verfijnt door veel te testen en te luisteren naar de deze doelgroep. Een innovatieve bril met vele mogelijkheden in samenstelling en dus krijgt iedere bril zo een persoonlijke voorkeur.
Ze zijn super licht merk ik op en dreunen gelukkig niet op je hoofd en neus. Veel brillen wekken irritaties maar nu niet. Nee ik vergeet zelfs dat ik een bril op heb zo helder zijn de lenzen. Geen vertekende beelden in je gezichtsveld. En ja hoor daar komen de eerste druppeltjes zweet weer op mijn voorhoofd. Kijken of mijn bril gaat aanslaan. Nee hoor. De speciale “zweet druppeltjes neopreen bandje” op de bril houd dat tegen. Dat is fijn, nu krijg ik ook geen rode branderige ogen van het zout meer in mijn ogen.
Mijn schoenveter is wat te strak en ik maak hem losser. Ik sta stil en zelfs nu beslaat deze SZIOLS X-KROSS bril niet.
 
De volgende dag lekker een toertochtje gemaakt op mijn MTB. Een kleine 60 km fietsen door het Brabantse land op de MTB tracks. Het is wat heiig weer en het zicht is niet optimaal. Toch kies ik ervoor om de SZIOLS X-KROSS bril op te zetten. Al snel blijkt dat ik een goede keuze heb gemaakt. Ik heb helder zicht en dat blijft zo. Overal zie ik fietsers stoppen om hun bril schoon te maken. Dat is voor mij nu verleden tijd. Hierbij bedank ik X-KROSS en natuurlijk Jantiene voor deze goede tip!
 
Natuurlijk zitten er op alle producten ook mindere dingen. Ik mis tijdens het lopen wel een brillenkoortje/bandje. Tijdens mijn trailruns in het oneffen terrein wil het zo nu en dan wel eens voorkomen dat er een grote sprong of een abrupte reactie wordt gemaakt of een rukwind die om de hoek komt kijken waardoor een bril zomaar kan vallen of wegwaaien. Dit wil ik niet  en kan ik zeker niet gebruiken in de bergen. Niet dat de bril te los zit maar “JUST IN CASE” en “SAFTY FIRST”
                                                     Mijn X-KROSS GEVALLEN
                                                   MIJN X-KROSS PAST ECHT OOK ECHT OVERAL BIJ!
                  
 
 
KENMERKEN SZIOLS X-KROSS SPORTBRILLEN:
Dit is wat je noemt een mooi en uniek concept wat AltijdSporten.nl aanbied. Je kunt geheel eindeloos combineren en de bril zo samenstellen dat hij perfect bij je past. Ook voor iedereen die brildragend zijn biedt deze bril een prima oplossing. Ik en ik dek iedereen wordt er hier echt enthousiast van.
           
 
CONCEPT
Zoals ik hierboven ergens heb aangegeven is deze bril opgebouwd uit losse onderdelen die je zelf kunt samenstellen en zelfs kunt PIMPEN. Als (trail)runner of MTB’ er ben je onderweg en kun je geconfronteerd worden met verschillende weersomstandigheden. SZIOLS X-KROSS sportbrillen systeem heeft hier een antwoord op. De SZIOLS X-KROSS sportbril bestaat uit één montuur waarop alle lenzen van X-KROSS passen. En jij bepaalt welke lenzen je nodig hebt. Daar niemand hetzelfde is kan de SZIOLS X-KROSS geheel op je afgestemd worden.
 
Stel je eigen sportbril eenvoudig samen: 
  • Ga naar de site van AltijdSporten.nl
  • Kies je favoriete sportactiviteit (ventilatie)
  • Kies je lenskleur (lichtfilter)
  • Kies je eigen design (montuur)
  • Kies je eigen ‘PIMP’KLEUREN (Trendy, past dan echt bij iedere kledinglijn)

X-Kross-tag-orange-640x250

sziols-X-cross-mogelijkheden

http://www.youtube.com/watch?v=lnhoeLSxt5g
 

Kijk voor meer ervaring op:

http://www.altijdsporten.nl/blogs/blogs/sziols-x-kross-systeem-eindelijk-een-sportbril-die-niet-beslaat/
en
http://www.altijdsporten.nl/blogs/blogs/andrea-test-de-sziols-x-kross-sportbril/
 
Ook voor de brildragers onder ons kun je eenvoudig met een klikbeweging een optische inzetklip achter de sportlens zetten. In de inzetclip kunnen glazen van -10 tot +10 dioptrie.
 
Zelfs de sporters die zonder bril sporten zullen bij het dragen van deze bril weinig tot geen ongemakken ondervinden durf ik na deze bril uitgebreid zelf getest te hebben beweren. Ga kijken en ervaar bij AltijdSporten.nl
 
                                                    logo_altijdsporten   

                                             www.altijdsporten.nl

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>
<!– TIps advertenties –>
<ins class=”adsbygoogle”
style=”display:inline-block;width:728px;height:90px”
data-ad-client=”ca-pub-3936825218695784″
data-ad-slot=”2637457359″></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Advertenties

2 gedachten over “(SZIOLS) X-KROSS SPORTBRIL”

Graag een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s